ЛОКАЛЕН ВАМПИР

Една мајка лажно ја пријавува смртта на својот син, за да го спаси од коцкарските долгови. Синот се крие и ноќе излегува како вампир за да свети на противниците, додворувачите на неговата “вдовица” и неговата мајка. Појавата на вампирот носи промени кај локалното население…

Режија:Бранко Балетиќ; Улоги: Миливоје Обрадовиќ, Кристина Стевовиќ, Гордана Гаџиќ

Објавено на
© 2019 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ