КОД Самоубиства во затвори и убиствата во Кичево (04-02-2018)

Објавено на
© 2018 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Последни објави во КОД

КОД: Психијатриска болница Демир Хисар 21.10.2018

https://www.youtube.com/watch?v=6JXHgBvxAMs&t=3s&fbclid=IwAR0Xkz22AXZ_hBovKHnFdjZzhmAZHb-3PkgoFJJ10qmy5v6iJ6xYgS8DUb8

КОД: Македонци вмешани во фудбалски местенки во Белгија 28.10.2018

https://www.youtube.com/watch?v=qfwMjMlsLjI&fbclid=IwAR15NCxthnNI41RMCk8SpDAHgo3ABZRrHSHczJbt0uOAmUg-Jx9iXMuOhQo

Зошто е нерешено убиство на Дилавер Бојку Леку?

Го видов убиецот и сето тоа веднаш го кажав во полиција, но тој ден по убиството заминал за Швајцарија- ова е тврдењето на синот на Дилавер Бојку Леку, кој пред...

КОД: Убиство на Рузвелтова!

Од автомобил, со калашњиков, во центарот на Скопје како на филм - КОД го реконструира убиството на братот на Џељо, Наим Ајети и Антонио Парапулов –Тозо. Кој пукаше во членовите...

КОД: ФЕНИ ограбен, но сите заинтересирани за него

Во вечерашното издание на КОД со своите мотиви за преземањето на ФЕНИ, прва изјава даде и Маркос Камхис, од компанијата Џи-Сол која веќе втор месец стопанисува со ФЕНИ откако го...