Драган Данев нов координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ

ИЗврешниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ го назначи Драган Данев за нов координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи пратеникот Влатко Ѓорчев побарал да се повлече, поради голем број на обврски. Од...

Топ Тема На Ваша Страна: Состојбата на Клиниката за гинекологија (21.02.2018)

Топ Тема На Ваша страна: Има ли спас за пензискиот фонд (19.02.2018)

Топ Тема На Ваша Страна: Злоупотреба на децата згрижени во државните домови за деца (16.02.2018)

Топ Тема на Наша Страна 12.02.2018

https://youtu.be/efymCZZWkG4

Топ Тема На Ваша Страна: Интервју со министерот за култура, Роберт Алаѓозовски (14.02.2018)

Топ Тема на Ваша страна – Нов Клинички центар и урбанистичко планирање (09.02.2018)

Маленко: ПФМ има легитимно раководство

Македонското пливање функционира со легитимно раководство откако минатата година во ноември беше признаено од Агенцијата за млади и спорт на Редовно Собрание, реагираше првиот човек на Пливачката федерација на Македонија,...

Европарламентот одобри укинување на сезонското сметање на времето

Европскиот парламент денеска го одобри предлогот за укинување на летното и зимското сметање на времето, но конечната одлука за тоа треба да ја донесе Европската комисија. Европратениците бараат Европската комисија...

Топ Тема на Ваша Страна: Закон за амнестија (07.02.2018)

Речиси 800 затвореници деновиве излегуваат на слобода. Не може амнестијата да важи за едни а за други не тврди адвокатот Сашо Дуковски и бара да се преиспита Уставноста на Законот...