Топ Тема 14.06.2019

https://youtu.be/dXmTYKhp2Hg

Топ Тема 19.06.2019

https://youtu.be/bzHL5-emEXY

Топ Тема 18.06.2019

Земјите членки на ЕУ ќе се навратат најдоцна во октомври на прашањето за отворање преговори со Северна Македонија и Албанија. Ова е исходот од состанокот на министрите за надворешни работи...

Топ Тема 17.06.2019

https://youtu.be/XNZ8RQZIvwY

Топ Тема 12.06.2019

Како да се врати довербата во политичарите? Дали политичката и моралната одговорност може да стане практика? Со нов изборен модел против бипартизмот. Колку големите се подготвени да им попуштат на...

Топ Тема 11.06.2019: Дали Македонија по 17 години конечно ќе спроведе попис на населението?

Толку сме, а не знаеме колку сме ? Дали Македонија по 17 години конечно ќе спроведе попис на населението ? Ќе остане ли најзначајната статистичка операција имуна на политички влијанија...

Топ Тема – Интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Интервју на Снежана Лупевска Созен со лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски –ќе го бојкотира ли неговата партија пописот? Дали ќе се согласи на намалување на изборните единици и отворени...

Топ Тема 06.05.2019

Од скандирање до говор на омраза. Од навивање до хулиганство. Како да се запре заразата од говор на омраза што се шири по спортските терени и на социјалните мрежи? Може...

Топ Тема 04.06.2019

https://youtu.be/u8OmopmRkRE

Топ Тема 29.05.2019

https://youtu.be/zqWJQ8qWdeI