Топ Тема 31.01.2020

Дали јавниот интерес ќе надвладее наспроти бизнис интересите во урбанистичкиот хаос кој владеее во Скопје. Иницијативата со која се бараше на конкурс да се одлучува што ќе се гради на...

Топ Тема: Дали работните групи ќе се усогласат за Предлог законот за Јавно обвинителство? 29.01.2020

Гости во Топ Тема: Јагода Шехпаска - СДСМ Артан Груби - ДУИ Влатко Ѓорчев - ВМРО-ДПМНЕ https://youtu.be/ZKHOPx1OB2Q  

Топ Тема 28.01.2020

https://youtu.be/AOKYL6DMdK8

Топ Тема 27.01.2020

https://youtu.be/EADd4IbbyxQ

Топ Тема 27.12.2019

Извршителите лани свртеле 13 милиони евра и направиле добивка од 4,7 милиони евра. Новиот закон им ја намалува заработката па револтот го изразија со еднодневен прекин на работата. Граѓаните пак со...

Топ Тема 25.12.2019

Повеќе жени на кандидатските листи за пратеници – бројка или вистинска моќ за жените во политиката? Говор на омраза и сексизам, како против тоа? Зошто во училиштата се уште се...

Топ Тема: За жешките парламентарни теми дебатираат Невенка Стаменковска Стојковска од ВМРО-ДПМНЕ и Јагода Шахпаска од СДСМ 24.12.2019

https://youtu.be/G-GkmyCGOQk

Топ Тема 23.12.2019 За сите дилеми околу политките на актуелната власта со Љупчо Николовски

За сите дилеми околу политките на актуелната власта, гостин во Топ Тема генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски. https://youtu.be/JlQhYMENGjY Гостин во Топ Тема генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски

Топ Тема 20.12.2019

Средошколци од Скопје утрово ја бојкотираа наставата револтирани од аерозагадувањето. Вечерва одржаа и протест пред Министерството за животна средина. Цементарница УСЈЕ е само една од компаниите кон кои граѓаните упатуваат...

Топ Тема 18.12.2019

Ветинг во судството - политичка волја или гол популизам? Дали само судиите се виновни за политичкото влијание? Антикорупциската Комисија и Судскиот совет - клучни играчи, но од каде ресурси? Зошто...