ТАНЦУВАЈТЕ СО ТЕЛМА

БЛОКБАСТЕРИ НА ТЕЛМА 2015

БЛОКБАСТЕРИ НА ТЕЛМА 2016

БЛОКБАСТЕРИ НА ТЕЛМА 2017

СЕРИИ 2015-2016

ИГРИ НА МОЌ (недела во 20.30)

Улоги: Сигурни Вивер, Карла Гуџино, Џејмс Волк, Себастиан Стеин,  Британи Исибаси, Елен Бернстаин, Киаран Хајндс, Адриан Пасадар Провокативна драмска мини-серија која се занимава со заткулисниот живот на една елитна политичка...

БЕСРАМНИЦИ (НАСКОРО)

Серијата со оригинален назив 'Shameless' е адатаптација на британската серија Семејството Галагер која живеела во Манчестер. Американските Глагерови живеат во Чикаго. Таткото алхохоличар го игра Вилијам Мајси.   [video width="1920" height="1080"...

ГОТАМ (од понеделник до петок во 20.30)

Приказната за детективот Џејмс Гордон пред да се појави Бетмен.   https://www.youtube.com/watch?v=0d1zpt6k5OI

НА ДОЛЖНОСТ

 На должност е полициска серија. Една од најпопуларните серии емитувани на BBC Two. Добитник на награда за најдобра серија-драма. Преку 4 милони гледачи можат да го потврдат квалитетот на серијата. [video...