БОКС: РОБИН КРАСНИЌИ – СТАНИСЛАВ КАШТАНОВ 02.06/2018 – 21 ЧАСОТ

Робин Красниќи (47-5, 17 КО) против Станислав Каштанов (36-2, 21 КО) ЕБУ ЕВРОПСКА СУПЕР СРЕДНОТЕШКА КАТЕГОРИЈА boks 0206 -sabota (21)  

РЕЏИС ПРОГРАИС – ЏУЛИУС ИНДОНГО 10.3.2018

БОКС Кевин Лерена – Димитрo Кучер

Ново крунисаниот светски шампион, дваесет и петгодишниот, Кевин Ларена за прв пат ќе ја брани својата ИБФ - титула во тешка категорија, против постариот и поискусен противник - Димитрo Кучер,...

БЛОКБАСТЕРИ НА ТЕЛМА 2018

ХИТ СЕРИИ 2018

0м+со Марија Атанасовска

Ом+ е 30 минутен магазин за родители кој се емитува секој работен ден од 12 часот во рамки на Утринската на Телма. Емисијата нуди информации за растот и развојот на...

СЕРИИ 2014

БЛОКБАСТЕРИ 2014

ФИЛМ – секоја вечер во 22

НОЌНО СТУДИО – понеделник до петок во 21 часот