НАЈНОВА ВЕСТ: Пукање во Арачиново, првични информации дека има и застрелани меѓу луѓето кои биле во придружба на градоначалникот

Пукање и напад со автоматско огнено оружје денеска попладне се случило во  Арачиново, а според потврдени информации целта на нападот бил градоначалникот на оваа општина. Повредено е најмалку едно лице кое било во придружба на градоначалникот односно било дел од обезбедувањето. Ранетиот е префрлен во Ургентниот центар. Кон Арачиново се … Продолжи со читање НАЈНОВА ВЕСТ: Пукање во Арачиново, првични информации дека има и застрелани меѓу луѓето кои биле во придружба на градоначалникот