Велешанецот Панче Жежовски е убиен за долг од 500 евра

„Според исказите на осомничени во ЈО дадени ноќеска осомничените имале некаков должничко- доверителски однос односно Панче Жежовски должел некои 500 евра и затоа најверојатно е избран како жртва за да се земе колата за да се изврши грабнувањето“, вели Бубевски. Тој објасни дека тоа за сега што го имаат како … Продолжи со читање Велешанецот Панче Жежовски е убиен за долг од 500 евра