(видео)Спасовски: Вања е грабната од внатрешниот дел на зградата, со врзани раце и нозе во вреќа за спиење ја ствиле во возилото „цитроен“

Таткото на Вања им ги кажал сите движења на девојчето на убијците за да изнудат пари од мајката, од кои сите би имале корист. „Грабната е од внатрешнот дел на зградата, со врзани раце и нозе во вреќа за спиење и ја стваат во возилото „цитроен“, пред нив се движи … Продолжи со читање (видео)Спасовски: Вања е грабната од внатрешниот дел на зградата, со врзани раце и нозе во вреќа за спиење ја ствиле во возилото „цитроен“