(фото) Телма на местото на запалената кола со која беше грабната Вања

Велешанецот Панче Жежовски е убиен за долг од 500 евра (видео)Спасовски: Вања е грабната од внатрешнот дел на зградата, со врзани раце и нозе во вреќа за спиење ја ствиле во возилото „цитроен“