Правила за „Заврти на Телма“- секој работен ден од 17 часот на Телма

„Заврти на Телма“ од 30 јануари 2023 во 17:00 ПРАВИЛА Квизот се емитува секој работен, трае 30-на минути и ќе се емитува17:00 часот. Квизот е во живо со вклучување на играчи преку обичен телефон. Во „3аврти на Телма“ има тркало на кое има место за 16 полиња, од кои едно … Продолжи со читање Правила за „Заврти на Телма“- секој работен ден од 17 часот на Телма