• telma
telma
Слика Време Програма
07:15

Метео

×

Метео

21.04.2024 07:15 - 07:15
07:20

Урбани херои

- документарна програма
×

Урбани херои

- документарна програма 21.04.2024 07:20 - 07:20
08:05

Топшоп

×

Топшоп

21.04.2024 08:05 - 08:05
08:20

Викенд Утринска на Телма

×

Викенд Утринска на Телма

21.04.2024 08:20 - 08:20
09:50

Топшоп

×

Топшоп

21.04.2024 09:50 - 09:50
10:05

Кујната на Луана

- емисија за готвење (р)
×

Кујната на Луана

- емисија за готвење (р) 21.04.2024 10:05 - 10:05
10:30

Скопје, але, але

- приказни за Скопје (р)
×

Скопје, але, але

- приказни за Скопје (р) 21.04.2024 10:30 - 10:30
11:00

Градини

- емисија за уредување на дворови
×

Градини

- емисија за уредување на дворови 21.04.2024 11:00 - 11:00
11:40

Кујната на Луана

- емисија за готвење (р)
×

Кујната на Луана

- емисија за готвење (р) 21.04.2024 11:40 - 11:40
12:10

Телма Амбуланта

- емисија за здравство (р)
×

Телма Амбуланта

- емисија за здравство (р) 21.04.2024 12:10 - 12:10

.

13:00

Телма Амбуланта

- продолжува
×

Телма Амбуланта

- продолжува 21.04.2024 13:00 - 13:00
13:50

Заврти на Телма

- интерактивен квиз (р)
×

Заврти на Телма

- интерактивен квиз (р) 21.04.2024 13:50 - 13:50
14:30

Авантурите на Марк

- нова сезона
×

Авантурите на Марк

- нова сезона 21.04.2024 14:30 - 14:30
15:30

Вести

×

Вести

21.04.2024 15:30 - 15:30
16:00

Спортски вести

×

Спортски вести

21.04.2024 16:00 - 16:00
16:10

Метео

×

Метео

21.04.2024 16:10 - 16:10
16:15

Ферплеј со Јана

- емисија за спорт, нова сезона
×

Ферплеј со Јана

- емисија за спорт, нова сезона 21.04.2024 16:15 - 16:15
16:50

Нешто конкретно со Снеже Велков, 3 сезона

×

Нешто конкретно со Снеже Велков, 3 сезона

21.04.2024 16:50 - 16:50
17:50

Диги плус

- дигитални вести и иновации
×

Диги плус

- дигитални вести и иновации 21.04.2024 17:50 - 17:50
18:30

Вести

×

Вести

21.04.2024 18:30 - 18:30
19:05

Спортски вести

×

Спортски вести

21.04.2024 19:05 - 19:05
19:10

Метео

×

Метео

21.04.2024 19:10 - 19:10
19:15

КОД

- информативен магазин, нова сезона
×

КОД

- информативен магазин, нова сезона 21.04.2024 19:15 - 19:15
20:00

Галама шоу

- забавна емисија
×

Галама шоу

- забавна емисија 21.04.2024 20:00 - 20:00
21:30

Вести

×

Вести

21.04.2024 21:30 - 21:30
22:00

Спортски вести

×

Спортски вести

21.04.2024 22:00 - 22:00
22:05

Метео

×

Метео

21.04.2024 22:05 - 22:05
22:15

Милја 22

- игран филм
×

Милја 22

- игран филм 21.04.2024 22:15 - 22:15
00:00

КОД

- информативен магазин (р)
×

КОД

- информативен магазин (р) 21.04.2024 00:00 - 00:00
00:35

Ферплеј со Јана

- емисија за спорт (р)
×

Ферплеј со Јана

- емисија за спорт (р) 21.04.2024 00:35 - 00:35
01:20

Викенд Утринска на Телма (р)

×

Викенд Утринска на Телма (р)

21.04.2024 01:20 - 01:20
03:00

Градини

- емисија за уредување на дворови
×

Градини

- емисија за уредување на дворови 21.04.2024 03:00 - 03:00
03:35

Заврти на Телма

- интерактивен квиз (р)
×

Заврти на Телма

- интерактивен квиз (р) 21.04.2024 03:35 - 03:35
04:10

Заврти на Телма

- продолжува
×

Заврти на Телма

- продолжува 21.04.2024 04:10 - 04:10
04:40

Македонска музика

×

Македонска музика

21.04.2024 04:40 - 04:40
05:40

Диги плус

- дигитални вести и иновации (р)
×

Диги плус

- дигитални вести и иновации (р) 21.04.2024 05:40 - 05:40
06:30

Вести (р)

×

Вести (р)

21.04.2024 06:30 - 06:30

Користиме колачиња на нашата веб-страна за да ви го дадеме најрелевантното искуство со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликнување на „Прифати“, вие се согласувате да се користат колачиња. Прифати Прочитај повеќе