Забава

ГОЛЕМ ХАКЕРСКИ УПАД - ПРЕЗЕМЕНИ СЕ МИЛИОНИ ПОДАТОЦИ

Хакери извршиле еден од најопасните напади врз интернет сообраќајот. Милиони лозинки, броеви на кредитни картички и други податоци се преземени.

„ЛАЈН“ НОВА СОЦИЈАЛНА МРЕЖА ШТО СЕ ПРОБИВА НИЗ СВЕТОТ

Јапонската социјална мрежа „Лајн“, која е еквивалент на мрежите како Скајп, Твитер, Фејсбук веќе има 400 милиони корисници.

Pages

Subscribe to RSS - Забава