Мрежа 23 ги објави препораките за реформи во судството

30 July, 2015 - 15:53

Невладиниот проект ,,Мрежа 23,, ги објави препораките што треба да се направи во судството и слободата на говорот,теми за кои Македонија ‘е треба да преговара со Европската унија во поглавјето 23 од идните преговори за членство. Направената анализа ги потврдува И досегаШните наоди-дека во овие области нема напредок, туку уназадување.

 

Веста е прочитана 487 пати

Copyright 2015 Телевизија Телма. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.