Програма

Среда - 2017-09-20
6:30
Вести, информативна програма (реприза на вестите од 21:30)
7:00
Македонска народна музика
7:25
Пасија, документарна програма
8:00
Утринска на Телма, утринска програма
12:25
Метео
12:30
Топ шоп
12:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
13:15
Документарна програма
13:45
Топ шоп
14:00
Одеднаш ерген, игран филм
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Рајот, играна серија
17:00
Судијката од Седер Ков, играна серија
17:55
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:10
Метео
19:15
Топ тема на ваша страна - Нова сезона, дебатна емисија
20:35
Исчезнат, играна серија
21:30
Вести, информативна програма
22:00
Метео
22:05
Како луди, игран филм
КАКО ЛУДИ/LIKE CRAZY (2016)/118 минути; Содржина: Во центаро за ментално злоставувани жени, Беатрис и Донатела стануваат пријателки. За време на едукативните работилници надвор од клиниката, тие ја искористуваат можноста да избегаат, започнувајќи патување кое ќе го открие нивното минато и ќе ги промени нивните животи. Режија: Паоло Вирзи ; Улоги: Микела Рамазоти, Валентина Карнелутич https://www.youtube.com/watch?v=TBJ8ArM5c_I
0:05
Топ тема на ваша страна - Нова сезона, дебатна емисија - реприза
1:25
Гласот на Америка, вести
1:35
Исчезнат, реприза
2:10
Утринска на Телма, утринска програма (р)
5:00
Македонска народна музика
5:30
Македонска забавна музика
6:00
Храна и вино, реприза