За период: Програма

07:00
Титаник, сериски филм
07:40
Храна и вино, емисија за кулинарство
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта, реприза
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:00
Ноќно студио, реприза
13:45
Топ шоп
14:10
Топ тема на Ваша страна, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Фчерашни новости, реприза
16:45
Пабло Ескобар, играна серија
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:10
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:40
Приказната за детективот Џејмс Гордон пред да се појави Бетмен.
Повеќе
21:30
Ноќно студио, информативна програма
22:05
Метео
22:10
Нивниот татко почина но им остави аманет. Четворицата возрасни браќа и сестри се принудени да се вратат во својот дом и да живеат под ист покрив една недела, заедно со нивната екстровертна мајка и поранешните, сегашните и можеби идните партнери…
Повеќе
23:55
Топ тема, реприза
01:15
Глас на Америка, информативна програма
01:25
Готам, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Титаник, сериски филм
07:40
Храна и вино, емисија за кулинарство
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:05
Ноќно студио, реприза
13:50
Топ шоп
14:10
Топ тема на Ваша страна, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Код со Снежана Лупевска Созен, реприза
16:50
Пабло Ескобар, играна серија
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:35
Топ тема, дебатна емисија
20:40
Готам, играна серија
21:30
Ноќно студио, информативна програма
22:05
Метео
22:10
За време на венчавката на својот брат, серискиот женкар Конор го прогонуваат „духовите“ на неговите поранешни девојки. Режија: Марк Вотерс; Улоги: Метју Меконахи, Ема Стоун, Џенифер Гарнер
Повеќе
23:55
Топ тема, дебатна емисија
01:15
Глас на Америка, реприза
01:25
Готам, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Титаник, сериски филм
07:40
Храна и вино, емисија за кулинарство
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:05
Ноќно студио, реприза
13:50
Топ шоп
14:05
Топ тема, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Ивце Пивце: Горе-долу, сите сме еднакви, реприза
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:10
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:40
Готам, играна серија
21:30
Ноќно студио, информативна програма
22:05
Метео
22:10
Содржина: Рим е град со безброј приказни. Запознајте го работникот кој се буди како голема ѕвезда, архитектот кој се враќа во улицата од студентските денови, една млада двојка на меден месец, фрустриран режисер на опера која доаѓа да се сретне со свршеникот на својата ќерка и случајно открива неверојатно талентиран пејач кој никогаш не настапувал
Повеќе
23:55
Топ тема, реприза
01:15
Глас на Америка, информативна програма
01:25
Готам, реприза
02:15
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Титаник, сериски филм
07:40
Храна и вино, емисија за кулинарство
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести
08:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+, емисија за бебиња, дечиња и родители
12:30
Вести
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:05
Ноќно студио, реприза
13:50
Топ шоп
14:10
Топ тема на Ваша страна, реприза
15:30
Вести
16:05
Метео
16:10
Градини, емисија за уредување на дворови
16:50
Пабло Ескобар, сериски филм
17:50
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести
19:05
Метео
19:10
Топ тема, дебатна емисија
20:40
Готам, сериски филм
21:30
Ноќно студио, информативна програма
22:05
Метео
22:10
Кога ФБИ агентот Клејтон ќе започне истрага за меѓународен заговор сосема неочекувано сите траги водат до поранешниот водач на специјални задачи Самир Хорн. Клејтон по секоја цена сака да ја дознае вистината а списокот на прикриените злосторства на Хорн станува се подолг. Режија: Џефри Нахманов ;Улоги: Дон Чидл, Гај Пирс
Повеќе
00:10
Топ тема, реприза
01:30
Глас на Америка, информативна програма
01:40
Готам, реприза
02:40
Утринска на Телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Документарна програма
07:40
Храна и вино, емисија за кулинарство
08:00
Утринска на Телма, утринска програма
08:30
Вести, информативна програма
07:40
Метео
08:45
Утринска на Телма, утринска програма
09:00
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта
10:30
Вести, информативна програма
10:40
Метео
10:45
Утринска на Телма, утринска програма
12:25
Утринска на Телма, утринска програма
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:42
Топ шоп
13:00
Трагачи по возбуда, игран филм
14:15
Топ шоп
14:30
Топ тема, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:00
Метео
16:10
Светски патник, реприза
16:40
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
19:15
Топ тема на ваша страна - дебатна емисија
20:30
Готам - сериски филм
21:30
Ноќно студио, информативна програма
22:15
Научниците велат дека се ближи крајот на нашиот престој на Земјата и затоа тим истражувачи тргнува во најважната мисија во историјата, ја напуштаат нашата галаксија за да дознаат дали постои надеж за човештвото меѓу ѕвездите. Фимот е добитник на „Оскар“.
Повеќе
00:00
Топ тема на ваша страна - дебатна емисија - реприза
00:00
Утринска на Телма, реприза
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Македонска забавна музика
08:05
Македонска народна музика
09:05
Топ шоп
09:30
Телма амбуланта, реприза
10:40
Незадолжително, реприза
11:15
Топ шоп
11:35
Храна и вино, емисија за кулинарство (р)
12:40
Автомагазин, нова сезона, емисија за автомобили
13:10
Топ шоп
13:30
Фчерашни новости, реприза
14:00
Гнездото на змејот - анимиран филм
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Горе-долу, сите сме еднакви со Ивце Пивце
17:40
Светски патник, Борко Наумовски
18:30
Вести, информативна програма
19:05
Метео
21:00
Бокс, директен пренос
22:45
Вести, информативна прогама
23:05
Метео
23:10
Во земја опустошена од конфилкти, под еден покрив одеднаш се наоѓаат двајца непријатели и двајца мажи помеѓу нив. Дали се војниците непријатели или жртви во секоја војна?
Повеќе
00:50
- игран филм
02:10
Автомагазин, емисија за автомобили - реприза
02:40
Утринска на Телма, реприза
05:00
Македонска народна музика
05:45
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма
07:00
Македонска народна музика
08:00
Македонска забавна музика
09:10
Топ шоп
09:30
Светски патник, реприза
10:10
Телма амбуланта, реприза
11:00
Топ шоп
11:20
Градини, емисија за уредување на градини
12:00
Храна и вино, реприза
13:10
Топ шоп
13:30
Бокс, мечеви за светски првак, реприза
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Метео
16:10
Национална класа - игран филм
17:45
Незадолжително, реприза
19:15
Вести, информативна програма
19:15
КОД со Снежана Лупевска Созен
20:00
Фчерашни новости
20:35
Игри на моќ - сериски филм
21:30
Вести
22:10
Леонард конечно запознава девојка која изгледа како одличен избор за брак. Но дека разумот и срцето не се согласуваат секогаш ќе разбере кога ќе се зближи со уште една девојка која е се што не е другата. Може ли еден љубовен триаголник да заврши добро?
Повеќе
00:30
Фчерашни новости - реприза
01:05
Игри на моќ - сериски филм - реприза
02:20
Утринска на телма, реприза
05:30
Македонска народна музика
06:00
Македонска забавна музика
06:30
Вести, информативна програма