Конкурс за најдобра сторија и фотографија од образование, екологија, корупција, дискриминација

Имате што да кажете или покажете за образование, екологија, корупција или дискриминација – испратете ваша приказна или фотографија. Конкурсот трае до 11 февруари 2018 година.

Објавено на
© 2018 Телевизија Телма. Сите права се задржани.
Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.

Оваа страница е изготвена со поддршка на американскиот народ преку Агенцијата за САД за меѓународен развој (УСАИД). Содржините и ставовите искажани на страницата се одговорност на ТВ Телма и не ги изразуваат ставовите на УСАИД и на Владата на САД.