ГОЛЕМИОТ ГЕТСБИ

Надежниот писател Ник Каравеј пристигнува во Њујорк во 1922 година, во градот на изгубен морал, блескав џез и шверцери  на алкохол. Во трката по својот американски сон Ник го запознава...

БИЗНИС КЛУБ ДАЛАС

Рон живееше без кочници но по една вест мораше да се соочи со суровата реалност. Кога животот му даде само уште една шанса, почнува да прави се што мора. Филмот...

ЧИТАЧОТ

Михаел и двојно постарата Хана се во необична љубовна врска се до оној ден кога Хана ќе исчезне. Филмот зборува за љубовта, злосторството и каењето за цел живот. Режија: Стивен...

НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР

Животите на неколку двојки и самци во Њујорк, се преплетуваат во текот на новогодишната ноќ. Режија: Гари Маршал; Улоги: Сара Џесика Паркер, Џесика Бил, Ештон Качер https://www.youtube.com/watch?v=h_dt27_0vL4

НИНЏА ЖЕЛКИ 3

Најпознатите нинџа желки одеднаш се наоѓаат во превоз за назад во времето на античка Јапонија. Режија: Стјуарт Гилар ; Улоги: Елијас Котеас, Пејџ Турко, Стјуарт Вилсон https://www.youtube.com/watch?v=w2dNvVdz3js

ЛЕТАЧКИТЕ МАЈМУНИ

Ози, грижлив крилест мајмун, бара помош од "Шампионите од Оз"  со цел да се спречат злите планови од злобниот злосторник. Режија: Алберто Мар ; Улоги: Јордан Ансел, Дино Андраде, Рајмундо...

ЗЛАТНИОТ КОМПАС

Возбудлива, фантастична авантура сместена во паралелниот унверзум во кој човечките души се прикажани како животни, мечките војуваат а Ромите и вештерките живеат во слога. Филм снимен според бестселерот „Златен компас“...

УБАВИНАТА НА ПОРОКОТ

Во едни црногорски краишта кадешто честа и традицијата значат се, млада брачна двојка е во борба помеѓу моралното и сиромаштијата... Режија: Живко Николиќ; Улоги: Мима Караџиќ, Мира Фурлан https://www.youtube.com/watch?v=jht3oOa20Lg

ПОСЛЕДИЦИ

Животот на двајца странци станува неверојатно поврзан по катастрофална авионска несреќа. Режија: Елиот Лестер ; Улоги: Арнолд Шварценегер, Меги Грејс https://www.youtube.com/watch?v=y9yyKZHuYRs

ГОВОРОТ НА КРАЛОТ

Благодарејќи на една неконвенционална терапија која прерасна во необично пријателство, од нервозен и немушт војвода принцот Алберт стаса до еден од најзапаметените кралеви на Велика Британија. Вистинита приказна за една...