НИНЏА ЖЕЛКИ 3

Најпознатите нинџа желки одеднаш се наоѓаат во превоз за назад во времето на античка Јапонија. Режија: Стјуарт Гилар ; Улоги: Елијас Котеас, Пејџ Турко, Стјуарт Вилсон https://www.youtube.com/watch?v=w2dNvVdz3js

ЛЕТАЧКИТЕ МАЈМУНИ

Ози, грижлив крилест мајмун, бара помош од "Шампионите од Оз"  со цел да се спречат злите планови од злобниот злосторник. Режија: Алберто Мар ; Улоги: Јордан Ансел, Дино Андраде, Рајмундо...

ЗЛАТНИОТ КОМПАС

Возбудлива, фантастична авантура сместена во паралелниот унверзум во кој човечките души се прикажани како животни, мечките војуваат а Ромите и вештерките живеат во слога. Филм снимен според бестселерот „Златен компас“...

УБАВИНАТА НА ПОРОКОТ

Во едни црногорски краишта кадешто честа и традицијата значат се, млада брачна двојка е во борба помеѓу моралното и сиромаштијата... Режија: Живко Николиќ; Улоги: Мима Караџиќ, Мира Фурлан https://www.youtube.com/watch?v=jht3oOa20Lg

ПОСЛЕДИЦИ

Животот на двајца странци станува неверојатно поврзан по катастрофална авионска несреќа. Режија: Елиот Лестер ; Улоги: Арнолд Шварценегер, Меги Грејс https://www.youtube.com/watch?v=y9yyKZHuYRs

ГОВОРОТ НА КРАЛОТ

Благодарејќи на една неконвенционална терапија која прерасна во необично пријателство, од нервозен и немушт војвода принцот Алберт стаса до еден од најзапаметените кралеви на Велика Британија. Вистинита приказна за една...

ПОСЛЕДНА ШАНСА ЗА ЉУБОВ

На патот за Лондон и венчавката на неговата ќерка, Харви доживува разочарувања кои продолжуваат се до моментот на една случајна средба... Режија: Џоел Хопкинс; Улоги: Дастин Хофман, Ема Томпсон, Кети...

НАЦИОНАЛНА КЛАСА

Бранимир Митровиќ- Флојд, голем љубовџија и уште поголем љубител на автомобилски трки подготвен е да направи се за да победи на својата најважна трка... Режија: Горан Марковиќ; Улоги: Драган Николиќ,...

СПЕЦИЈАЛНО ВОСПИТУВАЊЕ

Проблематичното минато и неизвесната иднина ги врзува сите нив на едно место- Казнено-поправен дом во кој во потрага по своето место под сонцето мораат да минат воспитен процес... Режија: Горан...

ПОРАКАТА ОД КИНГ

По ненадејно губење на сите контакти со неговата помала сестра, Џејкоб Кинг пристигнува во Лос Анџелес за  да ја пронајде. Набргу открива вознемирувачки докази зошто нејзиниот живот тргнал наопаку но...