Инсајдер

6 October, 2017 - 09:48
Број.001
*Овој дел на страната на Телма се однесува на новиот ТВ серијал Инсајдер и е дел од неговата PR стратегија. Имињата, карактерите, бизнисите, местата и случувањата се или продукт на авторската имагинација или употребени во фиктивна смисла. Сите сличности со вистински личности, или актуелни случувања се чисто случајни.
1 2 3 4
Веста е прочитана 8791 пати

Copyright 2015 Телевизија Телма. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.