МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

СКОК ОД 9 ПОЗИЦИИ НА СЕНИОРИТЕ
МАКЕДОНИЈА НА МЕГДАН СО СЛОВАЧКА
МЗТ ГО АНГАЖИРАШЕ СОКОЛОВ И ГО РАСКИНА ДОГОВОРОТ СО ГАРСИЈА

СПОРТ

СКОК ОД 9 ПОЗИЦИИ НА СЕНИОРИТЕ
МАКЕДОНИЈА НА МЕГДАН СО СЛОВАЧКА
МЗТ ГО АНГАЖИРАШЕ СОКОЛОВ И ГО РАСКИНА ДОГОВОРОТ СО ГАРСИЈА