МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

ЛШ: НОВ ПОРАЗ НА МЕТАЛУРГ
ВАРДАР СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ДЕРБИТО СО РНЛ
ПМФЛ 15.КОЛО:ШКЕНДИЈА ЈА ОДРЖУВА ПРЕДНОСТА ПРЕД ВАРДАР

СПОРТ

ЛШ: НОВ ПОРАЗ НА МЕТАЛУРГ
ВАРДАР СЕ ПОДГОТВУВА ЗА ДЕРБИТО СО РНЛ
ПМФЛ 15.КОЛО:ШКЕНДИЈА ЈА ОДРЖУВА ПРЕДНОСТА ПРЕД ВАРДАР