МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

СЕНИОРИТЕ УБЕДЛИВИ ПРОТИВ БЕЛОРУСИЈА, ЧУРЛИНОВ ВЛЕЗЕ ВО ИСТОРИЈАТА
МЛАДИНЦИТЕ СЛАВЕА И ПРОТИВ ВРСНИЦИТЕ ОД БУГАРИЈА
МАКЕДОНИЈА НАЈАВУВА ПОБЕДА НА ПРИЈАТЕЛСКИОТ МЕЧ ПРОТИВ БЕЛОРУСИЈА

СПОРТ

СЕНИОРИТЕ УБЕДЛИВИ ПРОТИВ БЕЛОРУСИЈА, ЧУРЛИНОВ ВЛЕЗЕ ВО ИСТОРИЈАТА
МЛАДИНЦИТЕ СЛАВЕА И ПРОТИВ ВРСНИЦИТЕ ОД БУГАРИЈА
МАКЕДОНИЈА НАЈАВУВА ПОБЕДА НА ПРИЈАТЕЛСКИОТ МЕЧ ПРОТИВ БЕЛОРУСИЈА